Haber

20 Yılı Aşkın Süredir Birlikte Dans Eden Buz Dansının İkonik ve Rekor Kıran Çifti: Tessa Virtue ve Scott Moir

20 yılı aşkın süredir birlikte buzda kayan ve birçok altın madalya kazanan Kanadalı sporcular Tessa Virtue ve Scott Moir’in sosyal medyada paylaşılan görüntüleri viral oldu. Harika uyumları ve buz üzerindeki tutkulu danslarıyla rekorlar kıran çiftin paylaşılan görsellerinde, çocukluktan beri birlikte paten yaptıkları görüntülerden, PyeongChang 2018 Kış Olimpiyatları’nda buz dansı şampiyonu oldukları görüntülere kadar pek çok görüntü yer alıyor.

Uzun yıllardır tutkuyla buz üzerinde kayan ancak aralarında hiçbir bağlantı bulunmayan çift hakkında zamanla birçok iddia ortaya atıldı. Bunlardan biri aslında sevgili oldukları ve gizlice çocuk sahibi oldukları ve bunu basından gizledikleriydi.

Ancak çocukluktan yetişkinliğe kadar 20 yıldan fazla bir süredir çift olan Kanadalı sporcular Tessa Virtue ve Scott Moir, yalnızca buz pateni pistinde ortak bir hayat yaşıyor.

Çift, bir röportajda insanların kendilerini çift zannettiklerini belirterek, “Buz üzerinde romantik hikayeleri çok güzel anlattığımız için bizim çift olduğumuzu düşünüyorlar, bu da işimizi iyi yaptığımız anlamına geliyor.”

İşte o çiftin viral görüntüleri: ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu