Yaşam

Ahmet Mümtaz Taylan’ın Empati programının ünlü konukları

NTV ekranlarında Empati’de Ahmet Mümtaz Taylan’ın ünlü konukları her hafta başka hayatlara gidiyor, haberlerde adı geçen, tarihe geçmiş kişilerin hikayelerini izliyor, yaşadıklarını, acılarını, mutluluklarını, aşklarını, gözyaşlarını anlatıyor; Hayatlarıyla empati kurarlar.

Ünlü konuklar hikayelerle empati kurarken kendilerine dair bambaşka gerçekler ortaya çıkıyor.

Yapımcılığını BBO İmal Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın üstlendiği programda Ahmet Mümtaz Taylan, konuklarına yaşamış ve haber konusu olmuş kişilerin hikâyelerini anlatıyor ve “Siz olsaydınız ne yapardınız?” diye soruyor.

İBRAHİM BÜYÜKAK’IN FİLMİYLE EKİM’DE SETE ÇIKACAKLAR

Yasemin Sakallıoğlu, İbrahim Büyükak’ın filminde rol alacağını duyurdu. Ekim ayında sette olacaklarını belirten Sakallıoğlu, özel hayatına dair detayları da bir komedyen tatlılığıyla anlattı…

EŞİMLE YAZIŞARAK KONUŞUYORUM

Eşiyle tartışan Yasemin Sakallıoğlu, yazarak daha iyi durumda olduğunu belirterek, “Yazarak kendimi çok iyi ifade ediyorum. Yazılarım çok iyi.

Eşimle tartışmalarımı yazarak yapıyorum, yazarken de çok kaliteli tartışmalar yaşıyorum. “İstediğimi söyleyebiliyorum, süslü cümleler kurabiliyorum” dedi.

SEN ÇOK KOMİK, ÇOK TATLI SEVİLMEYE DEĞER BİR KADINSIN

Yasemin Sakallıoğlu, boynunda çok özel bir kolye taşıdığını söyledi. Sakallıoğlu: “Kolyenin arkasında kendime söylediğim ve başkalarından duymak istediğim kelimelerin baş harfleri var.

Boynumda taşıyorum. Kendime hep şunu söylüyorum: sen çok komik, çok tatlı, çok sempatik ve sevilmeye çok layık bir kadınsın!

ARAÇ KULLANAMIYORUM, DİREKSİYONU NEREYE ÇEVİRECEĞİMİ BİLMİYORUM

Yasemin Sakallıoğlu: “Ehliyet almak benim için çok zor oldu. 3 kez sınava girdim. Park sorunum var, park edemiyorum. Kendime geniş yer arıyorum. Nereye döneceğimi bilmiyorum.” direksiyon simidinin bir tarafa dönmesini sağlar.

Karar vermem gerekiyor, trafik o kadar yoğun ki kimse kararımı bekleyemez. “Ben hala araba kullanamıyorum” demesi Ahmet Mümtaz Taylan’ı kahkahalara boğdu.

30-40 YIL EVLİ KALANLAR YENİDEN EVLENMELİ

30-40 yıldır evli olan her çiftin bir kez daha düğün yapması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü o düğünü çocuklar görmedi, çocuklar da görsün. O düğünü çocuklarla, geniş arkadaş çevreleriyle yapsınlar…

O zaman bazen tanık hiç tanımadığınız biri olabiliyor ya da tanığınıza kızıyorsunuz mesela… Dört tanığın üçüne kızan bir arkadaşım var. Bitsin, buradan sesleniyorum. Uzun yıllardır evli olanlar yeniden evlenmeli.

aladagajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu