Haber

AK Parti programına saldırıda yeni gelişme! 4 kişinin kimliği belirlendi

Küçükçekmece Kanarya İlçesi’nde AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı ve yeni aday Aziz Yeniay’ın aday tanıtım etkinliğinin yapıldığı noktada uzun namlulu silah ve tabancayla ateş açıldı, yoldan geçen Ebru Güneş isimli vatandaş ise ağır yaralandı. Kafada.

Ekipler, olayda kullanılan aracı, plakaları takılı halde Başakşehir’de ormanlık alanda buldu. Olayı gerçekleştirdiği düşünülen 4 kişinin kimlikleri belirlendi. Bu şüphelilere yardım eden, araç kiralayan ve kaçmalarına yardımcı olan 12 şüpheli de gözaltına alındı.

150 KİŞİLİK BİR GRUP KAMERA KAYITLARINI İNCELİYOR

Olayın ardından kaçan şüphelilerin kimliklerini belirlemek için oluşturulan 150 kişilik grup, MOBESE kamera kayıtlarını inceliyor.

Olay yerinde yapılan incelemede 14 adet 7,62 mm çapında uzun namlulu mermi kovanı ve 3 adet 9 mm çapında mermi kovanı bulunurken, 5 araç ve 1 konuta da kurşun isabet etti.

4 ŞÜPHELİNİN kimliği belirlendi

Sabah’ta yer alan habere göre; Kiralık olduğu belirlenen araç, Kayaşehir’deki ormanlık alanda daha sonra plakası takılmış halde bulundu. Dağ yollarında gittiği öğrenilen aracın sonradan takıldığı için çok tozlu olduğu ve plakasının da temiz olduğu kaydedildi.

Araç içindeki boş kovanlar incelenirken, saldırı sırasında araçta bulunan 4 kişinin kimlikleri belirlendi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu