Haber

Başkan Dündar depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Kahramanmaraş’ta 11 ilde büyük yıkıma yol açan asrın felaketinin ardından depremlerin yaşandığı bölge ve Bursa’da yardım seferberliği başlatan Osmangazi Belediyesi, depremzedeleri yalnız bırakmıyor.

Büyük depremin ardından bölgedeki çalışmalarını pekiştiren Osmangazi Belediyesi, Gaziantep’in İslahiye ilçesinde toplam 100 prefabrik yapıdan oluşan Osmangazi Mahallesi’ni kuruyor. Ayrıca Ramazan ayı boyunca İslahiye ve Antakya’da her gün 4.000 kişiye iftar ve sahur yemekleri dağıtılmaktadır.

Deprem bölgesindeki hizmetlerinin yanı sıra Bursa’ya gelen depremzedelere kucak açan Osmangazi Belediyesi, Sevgi Mağazası ile depremi yaşayan vatandaşların giyim, barınma eşyası ve günlük ihtiyaçlarını karşılıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da ilçeye gelen depremzedelerin ailelerini ziyaret ediyor. Önder Dündar, depremden etkilenen ve Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinden Bursa’ya gelerek Alemdar Mahallesi’ne yerleşen Yıldız ailesine konuk oldu. Aile ile sohbet eden Dündar, çocuklara oyuncaklar hediye ederek keyifli hale getirdi. Yıldız ailesi ise Lider Dündar’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu