Haber

Bodo/Glimt Teknik Direktörü: ‘Buradan 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz’

Beşiktaş maçı sonrası Bodo/Glimt Teknik Direktörü Kjetil Knutsen, kaliteli ve tecrübeli bir takıma karşı iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Buradan 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 4. maçında Bodo Glimt, Beşiktaş’ı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bodo/Glimt Teknik Direktörü Kjetil Knutsen, “Beşiktaş ilk yarıda baskı altında oynadı. Biz öne geçtik. İkinci yarıda farkı ikiye çıkarınca rakibimizin baskısı daha da arttı. Beşiktaş iyi bir takım ve tecrübeli bir kulüp. Sonuç olarak biz kazandık. “Buradayız. Farklı milletlerden takımların karşı karşıya geldiği bu tür turnuvalar önemli. Buradan 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“Elimizden geleni yapıyoruz”

Avrupa’da devam etmek istediklerini belirten Knutsen, “Takım olarak elimizden geleni yapıyoruz. Beşiktaş iyi ve kaliteli bir takım. Bizim de kendi taktiklerimiz vardı ve sahaya o şekilde çıktık. Orada büyük bir fark olduğunu biliyoruz. İki takım arasında kalite, tecrübe ve oyuncu değerleri açısından fark var.” Ama elimizden geleni yaptık ve kazandık” dedi.

Bodo/Glimt takımının maç öncesi stada geç gelme sebebini bilmediğini belirten Knutsen, “Neden geciktiğimizi bilmiyorum. Bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum. Oyuncularım geldi. Sahaya geç çıktık. Yaklaşık 1 saat önce sahaya gelmemiz gerekiyordu. Tüm bunların dışında burada çok iyi karşılandık. Beşiktaş, Norveç’e gelirse aynı misafirperverliği gösteririz” dedi.

İstanbul’a gelen taraftarlara teşekkür eden Kjetil Knutsen, konuşmasını, “Yaklaşık 330 taraftarımız buradaydı. Ellerinden geldiğince seslerini duyurarak takıma destek oldular. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” – İSTANBUL

haber-milas.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu