Teknoloji

Company of Heroes 3 Türkçe Dil Desteğiyle Yayında

Company of Heroes 3 Türkçe dil desteği bugün satışta. Oyunu satın alma aşamasındaysanız ya da olmasanız da bu gelişme nihai kararınızda etkin rol oynayabilir.

Company of Heroes serisinin yeni oyunu 2021 yılında duyurulmuştu. İlk aşamada geçen yılın kasım ayında çıkacağı söylenmişti. Kahramanlar Şirketi 3erteleme ile bugün PC (Steam) kullanıcıları ile buluştu.

Company of Heroes 3 Türkçe olarak oynanabilecek

Standart ve Digital Premium sürümlerin fiyatları bizleri üzse de Relic Games tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanan oyun için bugün sevindirici bir gelişme yaşandı. Öyle ki, geçmişte pek çok değerli yapımın yerelleştirilmesinde görev almış 23 Studios’un sosyal medyada yaptığı paylaşımla Company Heroes 3 Türkçe dil esasına göre satışa sunuldu.

Bekleyiş sona erdi, Company of Heroes 3 çıktı ve Türk oyuncular artık kendi dillerinde yarışabilecek. Tarih yazalım ya da en azından kendi sözlerimizle yeniden yazalım!”

Company of Heroes 3 Hakkında

Hem tanıdık hem de yeni birlikler, deniz, hava ve kara, ayrıca uluslararası savaş kümeleri ile düşman tarafını daha oynanabilir taraflarla yenmeye çalışacağız. Amerikan-Kanada Özel Hizmet Kuvvetleri, Milletler Topluluğu’ndan Gurkhalar da dahil olmak üzere her ordunun kendi mekaniği ve birlikleri, çeşitli yeni araçları, yeni silahları ve Weasel, Nashorn, Chaffed Light Tank dahil olmak üzere yeni yetenekleri ve yetenekleri olacak. ve M3 Kurtarma Aracı Yarım Palet ve eklenecektir.

Orijinal oyunun oynanış sisteminin geliştirilecek olmasının yanı sıra serinin artı yanlarının ortasında zaten gösterilen mekaniklerin de revize edileceği ve ortasında yenilerinin ekleneceği belirtiliyor. üçüncü oyunla onları. Ayrıca eklenecek yeni özelliklerin ortasında Dinamik Harekat Haritası yer alacak. Bu yeni özellik ile hikayemizi şekillendirebileceğiz. Seçimlerin devreye gireceği sistemde, keşiflerimizde ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatabileceğiz.

Çok oyunculu tarafta ise Company of Heroes 3, en iyi deneyimi sunmak için tasarlanmış haritalarla serinin en geniş harita yelpazesine sahip oyunu olacak. Bunlara ek olarak bilgisayara karşı tek başınıza veya arkadaşlarınızla işbirliği içinde mücadele edebileceğiniz modların yanı sıra, bire bir veya dörde dört olmak üzere rekabetçi modlar da olacak.

Görsel olarak iyileştirilmiş yok etme mekaniği, parçacık efekti teknolojisi ve son derece gerçekçi görünen ateş, kum ve dumanın yanı sıra yeni animasyonlar, geliştirilmiş yapay zeka, DirectX 12 ve çok çekirdekli işlemci ile yüksek kaliteli bir Company of Heroes 3 deneyimi yaşayacağımız söyleniyor. optimizasyon.

haber-bandirma.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu