Sağlık

Dr. Zeynep Azaklı: Estetik Sanatında Ustalığın İzleri

Türkiye’nin önde gelen medikal estetik hekimi Dr. Zeynep Azaklı, ünlü sanatçı Melisa Döngel’in estetik dolgularını eritmedeki başarısıyla dikkat çekiyor. Dr. Azaklı’nın estetik sanattaki üstün yeteneği sadece dış görünüşünü değil insanların özgüvenini ve doğal güzelliğini de ön plana çıkarıyor.

Melisa Döngel’in estetik dolgularının eritme işlemi, Dr. Zeynep Azaklı’nın hassas yaklaşımı ve uzmanlığı sayesinde başarıyla gerçekleştirildi. Azaklı, estetik müdahaleleri sadece fiziksel dönüşümler olarak değil, bireylerin iç güzelliğini yansıtan sanat eserleri olarak gördüğünü vurguluyor.

Dr. Zeynep Azaklı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Medikal estetik işlemleri kişinin sadece dış görünüşünü değil özgüvenini ve mutluluğunu da etkileyen bir süreçtir. Melisa Döngel’in estetik dolgularını eritme sürecinde biz doğal güzelliğini ön plana çıkararak eşsiz kişiliğini desteklemiştir.Amacımız her hastamızın kendini daha zinde hissederek günlük hayatını daha pozitif yaşamasını sağlamaktır.

Önemli olan kişinin yüz yapısını değiştirmek değil, hoşluğu vurgulamaktır. Hastalar nerede duracaklarını bilemeyebilirler, bu durumda bahsin uzmanı olduğu için hastayı doğruya yönlendirmek ve gerektiğinde durmak hekimin görevidir. ” söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

eflani-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu