Haber

Hamza Şayir çiçeklerle karşılandı

KOCAELİ (İGFA) – Asrın faciasının ardından depremin merkez üssü Kahramanmaraş’a giden ve yaraları bir an önce sarmak için büyük çaba sarf eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önceki gün Dilovası’na döndü. Kahramanmaraş’taki çalışmaları Dilovası’nda da büyük beğeni toplayan Önder Şayir, belediyede; başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve işçi tarafından çiçeklerle karşılandı.

DEPREM BÖLGESİNE KOŞUYORUZ

Belediye binasının girişinde çiçeklerle karşılanan Önder Şayir, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti. Şair; “6 Şubat sabahı bir kabusa uyandık. Yaşanan büyük felaketin ardından biz ne yapabiliriz derken Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Tahir Büyükakın uyumunda gerçekleştirdiğimiz toplantının ardından hızla deprem bölgesine koştuk.

KISA SÜREDE DAHA ORGANİZE OLUYORUZ

Millet olarak birleştik. Gittiğimiz Kahramanmaraş’ta Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt yaraları sarmak için gece gündüz birlikte çalıştı. Kısa sürede düzgün bir şekilde organize olarak herkese dokunmalarına ve yaralarını sarmalarına yardımcı olduk. Muhtarlarımızla birlikte çalıştık. Onlar çok mutluydu. İnşallah bundan sonra Dilovamız’ı ziyarete geleceklerini söyleyen muhtarlarımızı ilçemizde ağırlayacağız.

TÜM EKİP ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM

Allah tüm ekip arkadaşlarımdan razı olsun. Harika işleri var. Orada onlarla acı tatlı anılarımız oldu. Burada kalan meslektaşlarımızdan Allah razı olsun. Bize burada güç verdin. İhtiyaçları karşılamak için gece gündüz çalıştınız. Güzel bir grup çalışmasıydı. Hep birlikte hemşehrilerimizin yüzünü güldürmeye, acılarını dindirmeye çalıştık. Bundan sonra belediye başkanlarımızla dönüşümlü olarak gidip geleceğiz. Oradaki yaralar kısa sürede iyileşene ve vatandaşlarımız normal hayatlarına dönene kadar bir arada olacağız” dedi.

ÇALIŞMALARINIZLA GURUR DUYUYORUZ

Dilovası Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Aktaş, “Deprem sonrası ilçemizi temsilen gittiğiniz Kahramanmaraş’ta yaptığınız hizmetlerle bizleri gururlandırdınız. Gerek arama kurtarma gerekse depremzedelerimizin ihtiyaçlarının karşılanması ve moral-motivasyon çalışmalarında gösterdiğiniz başarı için size ve ekibinize teşekkür ederiz. Hem Dilovası’nda hem de Kahramanmaraş’ta halkımızın gönlünde güzel bir yer edindiğinize şahit olduk.” Önder konuşmasının ardından Şayir’e çiçek takdim etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu