Haber

İBB propagandada ısrar ediyor! “Biz engelledik ama CHP’li 29 belediyede uygulanıyor”

  • News7 – Özel

İlk kez Haber7İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından üç ayda bir İstanbul Bülteni olarak hazırlanan İST dergisinde, LGBT propagandasıyapıldı.

sanat kuşatma altında” başlığı altında LGBT propagandası, AK Parti İBB Kümelenme Sözcüsü Avukat Murat Türkyılmazsert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Türkyılmaz, şunları söyledi: Bu dergiyi bir daha ev adresime gönderme. LGBT propagandanız için başka bir kapı”diye düşündü.

HABERLE KONUŞ7: KİŞİSEL OLARAK LGBT PROPAGANDASI ​​YAPIYORLAR

AK Parti’den Murat Türkyılmaz, Haber7‘ya açıklama yaptı.

Türkyılmaz, CHP yönetiminin milletin vergileriyle ısrarla LGBT propagandası yaptığını belirtti. İmamoğlu ilk 3-4 ayda İBB TV’nin logosunu değiştirdi. O konu ile ilgili soru gönderdim. Logoyu değiştirmişler ama hassasiyetten değil telif yüzünden değiştirmek zorundalar. Daha sonra memur arkadaşlarından cinsiyet eğitimine zorlandıkları bilgisi gelmeye başladı. Cinsiyet şube müdürlüğü oluşturulması ve bütçesi ile ilgili talepte bulundular. Ancak Cumhur İttifakı olarak mecliste izin vermedik. Hatta bu talep defalarca ısrarla meclise getirildi.sözleriyle İBB yönetiminin LGBT sicilini hatırlattı.

DEĞERLERİMİZ VE KİMLİĞİMİZ KUŞATMA ALTINDA

Asıl kuşatmanın değerlerimize ve kimliğimize yönelik olduğunu belirten Murat Türkyılmaz, çabayı sürdüreceklerini vurguladı ve şunları söyledi: Dergide ‘Sanat kuşatma altında’ başlığı altında verilen LGBT mesajlarını hem sanata hem de toplumsal değerlere saldırı olarak değerlendiriyoruz. Kuşatma altında olan değerlerimiz ve milli kimliğimizdir, mücadeleye devam edeceğiz.” dedim.

“ENGELLEDİK AMA CHP’Lİ 29 BELEDİYEDE CİNSİYET BİRİMLERİ VAR”

“Nilüfer Belediyesi ve Şişli Belediyesi gibi ilçe belediyelerinin de aralarında bulunduğu Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Birimleri bugüne kadar CHP’li 29 belediyede faaliyet gösteriyor.”Türkyılmaz, sözleriyle şunları söyledi:

TERÖR PROPAGANDASI ​​İÇEREN SÖZLER VAR

Kapaktaki LGBT propagandasının yanı sıra “ sanat kuşatma altında” başlıklı metnin içeriğinden niyetin anlaşıldığını vurgulayan Türkyılmaz, “ Kapakta böyle bir fotoğraf var. Metnin içeriğine baktığımızda niyet ayrıntılı olarak ifade edilmiştir. Bu dergide terör propagandasına yer verecek bazı örgüt mensuplarının görüşleri de yer almaktadır.” dedim.

BULMACADAKİ ‘İÇECEK’ SORUSU

Türkyılmaz, dergide başka skandal içeriklerin de olduğunu belirterek, şunları söyledi: Derginin sonunda bir bulmaca var. Bulmacada alkolle ilgili 3 soru gördüm.” dedim.

TOPLUMDAN TEPKİ VERMEDİLER

Türkyılmaz, İBB’nin CHP yönetiminin bilinçli bir politika izlediğini söyledi. Genellikle Batı’dan finanse edilen kültürel dezenformasyona katkıda bulunacak olan, Batı medeniyeti propagandasının bilinçli politikaları gibi görünüyor. Çünkü bu tür yayınlarda çok ısrarcıdırlar. Toplumdan gelen tepkilere rağmen onlardan asla vazgeçmezler. Genel çerçeveye baktığımızda böyle bir niyet ortaya çıkıyor.dedi.

KÜLTÜREL DEzenformasyon: CHP’NİN DİYET BORCU VAR

AK Partili Murat Türkyılmaz sözlerine şu ifadeleri ekledi:

İMAMOĞLU YÖNETİMİNDE İBB’NİN LGBT SİCİLİ

Öte yandan CHP Ekrem İmamoğlu’nun iktidara geldiği günden bu yana LGBT propagandası ve İBB’nin faaliyetleri dikkat çekiyor.

CHP’DEN İBB MECLİSİ’NE ‘CİNSİYET’ TEKLİFİ

İBB Meclisi’nde 2020’de CHP kümesi, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Şube Müdürlüğü kurulması için teklifte bulundu.

CHP’lilerin İBB’de Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Şube Müdürlüğü kurulması önerisi AK Parti ve MHP’li milletvekilleri tarafından reddedildi. AK Partililer, LGBT burada savunulmaktadır. CHP yönetiminin aile yapımızı bozmasına izin vermeyeceğiz.‘ diye tepki gösterdi.

CUMA GÜNÜ ZORUNLU ‘CİNSİYET’ EĞİTİMİ

Mart 2021’de İBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından LGBT konusunda “Cinsiyet Eşitliği” eğitimi verilmeye başlandı.

Cuma günü yapılması belirlenen eğitimin duyurusu İBB personeline SMS ile yapılırken, ‘ Eğitime katılım zorunludur‘ yer aldı.

LGBT PROPAGANDASI ​​ÜZERİNE KİTAPLAR SATIŞTA

İBB Kültür A.Ş. bünyesinde yer alan istanbulkitapcisi.com’da LGBT’yi normalleştirmeye çalışıyor. “Ah bu aşk”satışta olduğu ortaya çıktı.

METRO PANELLERİNDE LGBT PROPAGANDASI

İBB’nin LGBT propagandası da billboardlarda yer aldı. “ Değişim İçin Protesto Hakkınızı Koruyun”başlıklı bir reklamda Kadıköy İskele Meydanı’nda toplanan LGBT bayrakları ve aktivistlerin görüntüleri kullanıldı.

İBB ANKETİNDE 3. CİNSİYET SEÇENEĞİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor İstanbul çalışanlarına bu sabah anket yapıldı. Anketiniz ” Senin cinsiyet?” sorusunda seçenekler üçe çıkarılmıştır. Seçenekler kadın ve erkeklerin yanındadır ” Listelenmeyen diğer cinsiyetler” seçeneği eklendi.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu