Sağlık

İzmir Büyükşehir Belediye Adayı Dr. İlginç ‘Dr.’ Tugay Behçet Uz’dan” Karşılaştırması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Doktor Cemil Tugay Basın Bürosu: “CHP’li Cemil Tugay: Bu şehir Dr. Behçet Uz’u belediye başkanı olarak atadı ve Dr. Dr. Behçet Uz benzetmesi tartışmalara neden oldu.

Dr. Behçet Uz Kimdir?

İşte o basın açıklaması

CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi Lider Adayı Dr. Cemil Tugay, Moda Dokuma ve Konfeksiyoncular
Site (MTK) Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Önder Tugay, “Bu şehre hizmet etmek bizim görevimizdir. Bilin ki biz, içimizde böyle bir duyguyla bu görevlere talip oluyoruz. Bize güvenin ve bizimle ilgilenin. Bu şehre Dr. Behçet Uz’u belediye başkanı olarak atadı, Dr. Cemil Tugay’ı da atadı. “Bakalım neler oluyor” dedi. CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Bornova Belediye Başkanı Adayı Ömer Eşki ve Bornova eski Belediye Başkanı Olgun Atilla, İzmir’in en değerli tekstil üretim merkezlerinden biri olan MTK’yı ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay

MTK Yönetimi’nin ekonomik sıkıntıları aşmak için kadınlara yönelik yatılı çalışma modeli önerisinin ardından Tugay, üniversite sınavına hazırlanırken annesinin kendisini özel dershaneye gönderdiğini anlattı. Tugay, şunları söyledi: “Babam öğretmendi, annem ise ev hanımıydı. 4 kardeşin en büyüğüyüm. Lise son sınıfa geldiğimde özel dershanelere gitmek zorunda kaldım. 1983 yılında İzmir İnönü Lisesi’nden mezun oldum. Babam ‘Oğlum bizim paramız yok’ dedi. “Seni özel dershaneye gönderemem” dedi. ‘Tamam baba, biz o şartlarda çalışacağız, elimizden geldiğince başarılı olacağız’ dedim. Annem “Hayır, oğlumu özel dershaneye göndereceğim” dedi. O zamanlar şel kumaştan yapılmış şeyler getirip mahalledeki kadınlara dağıtıyorlardı ve bunları dikerek para kazanıyorlardı. Annem geceleri dikiş dikerek geçirdi ve beni özel okula gönderdi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni çok yüksek bir puanla kazandım. Kolay kolay büyümüyoruz. Bizler bu şehrin çocuklarıyız, çok zor şartlarda yaşamış, iyi ve kötü günler görmüş insanlarız. İçimizdeki duygunun adı aşktır. Bu duyguyla bu göreve talip olduğumu bilin. Bize inanın ve günü geldiğinde bizi destekleyin. Bu şehre Dr. Behçet Uz’u belediye başkanı yaptı ve Dr. “Cemil Tugay olalım, bakalım ne olacak” dedi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

bahceajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu