Haber

Manisa’da etkili olan sağanak yağışın ardından tüm ekipler sahada

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon İşletmesi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların refahı için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen sağanak yağış uyarısının ardından tedbirli olan MASKİ MAKOM grupları, yağışın başlamasıyla birlikte bölgede yerini aldı.

Ekipler merkezde, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Turgut Özal Mahallesi, Kömürcüler Sitesi, Cezaevi önü, 75. Yıl Mahallesi, Perşembe pazarı, Muradiye Mahallesi, Kayapınar Mahallesi, Gürle Yolu üzerinde, Kenan Cihan Sanayi Sitesi, Keyifli Mahallesi, Laleli Mahallesi, Yapek Cephesi, Celal Bayar Üniversite Yerleşkesi yolu, Cumhuriyet Mahallesi, Karaoğlanlı Mahallesi, Akmescit Mahallesi, Akpınar Mahallesi ve Kumludere Caddesi yaptığı müdahalelerle herhangi bir su baskını oluşmasına izin vermedi. Yağış boyunca MASKİ grupları görevlerinin başında olacak.

Kanalizasyon Dairesi Başkanı Cem Çöllü, “Yağmur uyarısının ardından gruplarımızı koordine ettik. Yağışın da etkisiyle tüm ekiplerimizle sahada yerimizi aldık. Grupların kısa sürede yağmur suyu sınırlarımıza ve ızgaralarımıza müdahale etmesi üzerine herhangi bir sorun yaşanmasına izin vermedik. Ayrıca 185 Tahlil Merkezi her zamanki gibi vatandaşlardan gelen taleplere cevap vermeye hazır. Sahadaki çalışmalarımız yağışlar sona erene kadar devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün ahenginde vatandaşlarımızın zulme uğramaması için çalışmaya devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu