Yaşam

Ödül törenindeki sözleri tepki toplayan Mabel Matiz ve Melike Şahin’in Denizli konseri iptal edildi.

Önceki akşam düzenlenen Elle Style Awards’da ödül kazanan Mabel Matiz ve iki başarılı şarkıcı Melike Şahin LGBTİ+’lara adadı. Konuşmaları nedeniyle eleştirilen şarkıcıların konserleri iptal edildi.

DENİZLİ KONSERLERİ İPTAL OLDU

Ünlü isimlerin Denizli’deki Temmuz ayı konserleri iptal edildi. Belediyenin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kamu duyurumuzdur… Özel bir şirket tarafından 19 ve 30 Haziran tarihlerinde Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek olan Mabel Matiz ve Melike Şahin konserleri iptal edilmiştir.”

MELIKE ŞAHİN’İN BURSA KONSERİ DE İPTAL OLDU

Yeni şarkısı Diva Yorgun ile adından söz ettiren Melike Şahin’in Bursa’daki konseri de belediye tarafından iptal edildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “61. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında 22 Temmuz’daki Melike Şahin konseri iptal edilmiştir. Kamuoyuna duyurulacaktır.”

MELIKE ŞAHİN VE MABEL MATIZ NE SÖYLEDİ?

13 Haziran’da düzenlenen törende “Yılın Şık Müzisyeni” ödülünü kazanan Melike Şahin yaptığı konuşmada, “Bütün ablalarım, tüm memeler… Biliyorum ki incinen yerlerimizi şefkatle saracak gücümüz var. .Ödülümü hak ettiğimiz düz gülümsemelere ve ödediğimiz bedele adıyorum.”

Aynı törende ödülü alan Mabel Matiz, “Ödülümü, var olduklarını yılmadan haykırmaya devam eden ve bu anlamda cesaretleriyle bana her zaman ilham veren Türkiye’den LGBTİ+’lara takdim ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu