Teknoloji

Yeni Alien Oyunu, Alien: Rogue Incursion Duyuruldu

Son olarak 2023 yılında karşımıza çıkan Aliens: Dark Descent sonrasında, yeni Alien oyunu kendisini gösterdi. Survios tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanacak olan Alien: Rogue Incursion duyuruldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Tales of the Shire Duyuruldu: Bu Yıl İçerisinde Geliyor


Alien: Rogue Incursion Duyuruldu: Nasıl Bir Oyun Olacak?

Survios, 2022 yılında yaptığı duyuru ile Alien markasına dayalı yeni bir korku oyunu üzerinde çalışmakta olduğunu duyurmuştu. Kısa bir süre önce de bu oyunun, Alien: Rogue Incursion olduğu resmen ortaya çıktı.

Fragmanda herhangi bir oynanış gösterimi veya hikaye detayı verilmiyor olsa da, geliştirici stüdyo Meta Quest 3, PlayStation VR2 ve SteamVR için geliştirilmekte olan oyunun yeni ve özgün bir hikaye anlatacağını ve Xenomorph’ların zekası ile dehşet verici bir deneyim yaşayacağımızı söyledi.

“Survios ekibiniz büyük bir Alien hayranı ve sınıfının en iyi markalar ile teknik anlamda en gelişmiş, etkileyici ve ilgi çekici VR deneyimlerini bir araya getirmedeki becerimizi geliştirerek, uzun zamandır Alien: Rogue Incursion üzerinde çalışıyorlardı.” yorumunda bulundu baş ürün memuru TQ Jefferson ve devam etti: “Bu tamamıyla orijinal hikaye, kinetik aksiyondan ve yürek hoplatan keşiften tüylerinizi gerçekten ürpertecek dehşet verici şekilde becerikli Xenomorph’lara kadar Alien’ın 45 yılından tüm favori elementlerimizi kucaklıyor.”

Net bir çıkış tarihi verilememiş olsa da, Alien: Rogue Incursion oyununun yılın tatil döneminde satışa sunulacağı söyleniyor. Diğer yandan, şimdilik sadece sanal gerçeklik platformları için geliştiriliyor olsa da, sanal gerçeklik platformları için olmayan versiyonunun da geliştirilip geliştirilmeyeceği merak konusu. Gelişmeleri takipte olacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu