Haber

AK Parti Kırıkkale adayı açıklandı mı? SON DAKİKA AK Parti’nin 2024 Kayser Belediye Başkanı adayı kim?

AK Parti Kırıkkale adayı açıklandı mı? Soru, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün yapılacak törende 48 ilin adaylarını açıklamasıyla netleşti ve gündeme geldi. AK Parti, bugün yerel seçimler için ikinci aday tanıtım toplantısını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda AK Parti Kırıkkale Belediyesi başkan adayının kim olduğu araştırılıyor. Peki AK Parti HAK Kırıkkale KARI adayı belli oldu mu? SON DAKİKA AK Parti Kırıkkale Belediyesi’nin 2024 lider adayı kim? Detaylar burada…

AK PARTİ’NİN KIRIKKALE ADAYI BELİRTİLDİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlenen törenle 48 ilin adaylarını açıkladı. ATO Kongre Merkezi’nde saat 14.00’te yapılan toplantıyla AK Parti Kırıkkale adayı Mehmet Saygılı oldu. Buna göre AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde Kırıkkale Belediyesi’nin lider adayı olacak. Erdoğan’ın açıklamasından saatler önce AK Parti’nin Ankara ve Kırıkkale’nin de aralarında bulunduğu birçok ilde aday göstereceği isimler belli olmuştu.

AK PARTİ 2024 KIRIKKALE BELEDİYE LİDER ADAYI KİMDİR?

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Kırıkkale Belediyesi başkan adayı Mehmet Saygılı oldu.

KIRIKKALE BELEDİYESİ LİDER ADAYI MEHMET SAYGILI KİMDİR?

Mehmet Saygılı, 1969 yılında Hacı Kaya ve Aysel Saygılı çiftinin beşinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlkokulu Tınaz İlkokulu’nda, ortaokulu Atatürk İlkokulu’nda, liseyi Kırıkkale Lisesi’nde tamamladı. Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden 1990 yılında mezun olan Saygılı, bir yıl boyunca İngiltere’de birebir dil eğitimi aldı. 1991-1992 yılları arasında askerlik görevini yaptı.

1993 yılından bu yana merkezi Kırıkkale’de bulunan aile şirketinde ticari faaliyetlerini sürdüren Mehmet Saygılı, iş dünyasındaki tecrübeleriyle dikkat çekti. Ayrıca serbest muhasebeci ve mali müşavir lisansına sahip olan Saygılı bu alanda da faaliyet göstermektedir.

Siyasi kariyerine 2009 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi’nin il genel meclis üyeliğine seçilerek başlayan Saygılı, 2011 yılında Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini üstlendi. Sosyal sorumluluk projelerine olan ilgisiyle tanınan Mehmet Saygılı çeşitli derneklerde kurucu üye ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı.

30 Mart 2014 ve 31 Mart 2019 seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Kırıkkale Belediye Başkanı seçilen Mehmet Saygılı, halka hizmet etme kararlılığıyla tanınıyor. Evli ve üç çocuk babasıdır.

haberhadim.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu