Haber

Milli futbolcular Ermenistan maçında galibiyetten emin!

– Milli futbolcuların Ermenistan karşılaşmasını kazanacağı kesin!

Taraftar etkinlik alanındaki konuşmaya Zeki Çelik ve Cenk Özkacar katıldı

ESKİŞEHİR – Yarın Eskişehir’de oynanacak Türkiye-Ermenistan maçı öncesi destek alanında yapılan sohbete katılan A Milis Takımı oyuncuları Zeki Çelik ve Cenk Özkacar, mücadeleden galibiyetle ayrılacaklarını söyledi.

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde yarın oynanacak Ermenistan maçı öncesinde, Eskişehir Vali Meydanı’nda kurulan destek alanında yapılan konuşmaya A Milli Futbol Takımı’ndan Zeki Çelik ve Cenk Özkacar katıldı. Soru-cevap şeklinde gerçekleşen etkinliğe futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Başarılı futbolcular, milli maçı Eskişehir’de oynamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ermenistan mücadelesinde taraftarların desteğini hissetmek istediklerini ifade eden Zeki Çelik, “Maçta olumsuz bir durum olabilir ama Allah’ın izniyle öyle bir şey olmayacak. Kesinlikle kazanacağız. İnanıyoruz” dedi. Taraftarlara Ermenistan’a karşı maçı 2-0 kazanacağımızı söylüyorum.”

“Onların takviyelerini arkamızda görmek istiyoruz”

23 yaşındaki milli futbolcu Cenk Özkacar ise bu tür müsabakalarda taraftarın son dakikalara kadar desteğinin önemli olduğunu belirterek, “Eskişehir’deki taraftarlar maçın son dakikasına kadar bize destek vermeli, hayır. Ne olursa olsun, maçın gidişatına aldanmayın. Desteklerini arkamızda görmek istiyoruz. İnşallah onlara kaliteli bir hizmet vereceğiz.” “Günü yaşayacağız. Maçı 2-0 kazanacağımızı düşünüyorum” dedi.

Türkiye-Ermenistan maçı için Eskişehir’e gelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ermenistan maçında da galip geleceklerini belirtti.

“Eskişehir halkı olarak sizlere teşekkür ediyoruz”

Röportajı izleyen futbolseverlerden Korhan Koç, Eskişehir halkı olarak etkinlikten memnun olduklarını belirterek, “Bu etkinlik ülkemizdeki gençlere çok iyi geldi. İyi ki onları götürüyorlar” dedi. Örnek olsun ki gelecekte daha iyi yerlere gelebilsinler.Bu konuda Federasyona teşekkür ediyorum.Eskişehir halkı olarak teşekkür ediyorum.Şu anda katılım oldukça fazla.Yarışmalar düzenlendi.Çocuklar Yarışmalara iyi katılımlar var. Gençler güzel bir gün geçiriyor. İnşallah yarın bu yarışı kazanacağız ve bu etkinliği daha iyi kutlayacağız.”

“Kalbim 3-0’dan yana”

Buyruk Özcan isimli bir diğer taraftar ise gol attığını iddia ederek, “Olaylar güzel. Penaltı atışı yaptık. Turnuva da oynuyorlar. Zeki Çelik ve Cenk Özkacar geldi. 4 yıl önce maçta Zeki’nin abisini görmüştüm. Bilet de almıştık. Maç için yarın maça gideceğiz. Eğer hata yapmazlarsa gol yemeyeceğiz. Kalbim 3-0’dan yana” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu