Haber

Samsunsporlu Güneren: “İlk yarıyı daha iyi skorla bitirebilirdik”

Samsunspor’un başarılı orta saha oyuncusu Ali Kaan Güneren, ligin ilk yarısını daha iyi skorla tamamlayabileceklerini belirterek, ikinci yarıda daha çok çalışacaklarını ve daha az hata yapacaklarını söyledi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Antalya’da kamp kurarak ligin ikinci yarısına hazırlanıyor. Antalya kampının çok verimli geçtiğini belirten Ali Kaan Güneren, “Kamp sürecimiz çok verimli geçiyor. Fiziksel ve mental olarak çok iyi hazırlanıyoruz. Çok iyi bir süreç yaşıyoruz. İlk yarının son maçını kazanmak bizi çok mutlu etti. Motivasyon anlamında. Antalya kampını da mutlu geçiriyoruz. Altay maçını sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

“İlk yarıyı daha iyi skorla bitirebilirdik”

İkinci yarıya Altay galibiyetiyle başlamak istediklerini belirten Ali Kaan Güneren, “Sezonun ilk yarısında alabileceğimiz puanlar vardı. İlk yarıyı daha iyi skorla bitirebilirdik. ikincilik Altay maçıyla ikinci yarıya güzel bir galibiyet serisi ile başladık ve kazanarak devam ettik.Kazanıp şampiyon olmak istiyoruz.Samsunspor deplasmanda yaptığı hatalardan ders çıkarmış bir takım beni bekliyor diyebilirim. ikinci yarı daha da özverili ve yürekli oynuyor ve daha iyi şeyler yapacak.Takımda herkes çok iyi anlaşıyor.Herkes birbirine yardım ediyor.Örneğin antrenman biter beraber sohbet ederiz.Yemeklerimiz “Takımda herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Kimsenin niyeti kötü değil, bu bizi şampiyonluğa taşıyacaktır diye düşünüyorum” diye konuştu.

Taraftarın iyi günde de kötü günde de takımının yanında olduğunun altını çizen Ali Kaan Güneren, “Taraftarlarımıza mesajım her zaman bizi desteklemeleridir. Şanssızlıklar yaşadık. Sakatlıklar yaşadık. Üst sıralardan tutunacağız. yapmayarak.İnşallah şampiyon oluruz.Taraftarımızın yeteri kadar kötü günde de her zaman yanımızda olmasını istiyoruz.Taraftarımız özellikle iç saha maçlarında bizim için itici güç oldu.Kazanmak için her şeyi yaptılar. Ama onların deplasman takviyeleri bizim için çok daha değerliydi. Her deplasmana gittiğimizde bize gerçekten çok yardımcı oldular. Her zaman arıya bekleriz” dedi. – SAMSUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu