Haber

Tuzla’da Hafriyat Kamyonlarının Muayenesi: İhlallere Cezai İşlem

Tuzla’da hafriyat kamyonlarının yoğun olarak kullandığı yolda yapılan denetimlerde hız sınırını aşan ve araçlarında zorunlu ayırım levhası bulunmayan sürücüler hakkında cezai işlem uygulandı.

Tuzla Akfırat mevkii, İstanbul Park Bulvarı’nda hafriyat tırlarının yoğun trafiği ve bu araçların sürücülerinin zaman zaman hız ve tonaj gibi konularda ihlallerde bulunması nedeniyle bölge, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı sivil trafik ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Radar hız kontrolü ve tonaj kontrolünün yapıldığı kontrolde, hafriyat tırlarının tonaj ve hızları ile tır şoförlerinin evrak ve evrakları incelendi. Hafriyat kamyonlarının yanı sıra diğer araçlar da denetlendi. Kontrol sırasında hız sınırını ihlal eden ve araçlarda gerekli ayırma levhalarını bulundurmayan sürücüler hakkında cezai işlem uygulandı.

Ceza kesilen Vedat isimli tır şoförü, “Araçların plakalarının yan taraflara yazılması gerekiyordu. Çoğu araçta var. Bunu bizim şirket de bilmiyordu, böyle bir ortama saplandık.” – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu