Haber

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Mahallelerde Vatandaşlarla Buluştu

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Çakirler, Tokuşlar ve Çavuşlar Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Faruk Özlü, “Bu şehir çok güzel. Yapılmayı hak eden çok güzel şeyler var. Siz bu şehrin sakinleri olarak en iyisine layıksınız.”

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde ziyaretlerini sürdüren Düzce Belediye Başkanı AK Parti Düzce Belediye Başkanı Adayı Dr. Faruk Özlü, mahalle toplantılarında yaptığı ve yapmaya devam edeceği çalışmaları seçmenlere anlatıyor. Son olarak Çakirler, Tokuşlar ve Çavuşlar Mahalleleri’ne giden Özlü, konuşmasına “Buraya size kendimizi anlatmaya geldik” diyerek başladı.

“Bu şehir çok güzel, güzel şeyleri hak ediyor”

Faruk Özlü, 5 yıllık görev süresi içerisinde pandemik salgın, deprem ve iki sel felaketi yaşadıklarını, 2,5 yıl görev yapabildiklerini belirterek, Düzce’nin kronik ve çözümsüz tüm sorunlarıyla mücadele ederek, büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi. 20 yılda yapılabilecek iş. “Yaptığım her iş kalıcı bir iştir” diyen Başkan Özlü, katı atık bertaraf tesisi, modern itfaiye istasyonu, yeni itfaiye araçları, kütüphaneler, okullar ve parkları örnek olarak gösterdi.

Düzce’nin çok önemli bir atılım içerisinde olduğunu vurgulayan Faruk Özlü, “Çok şey yaptık ama her şeyi yapamadık. Zaten her şeyi yapmış olsaydım bugün burada olmazdım. Yapacak işlerimiz var. Sizleri istiyorum.” Onlara destek olun. Biz daha fazlasını yapacağız, bize destek olun. Mahalleniz “Şehrimiz güzelleşsin, sınıf yukarı çıksın. Bırakın insanlar daha mutlu olsun. Bu şehir çok güzel. Harika şeyler yapılmayı hak ediyor. Sizler bu şehrin sakinleri olarak her şeyin en iyisine layıksınız” dedi.

Çakirler, Tokuşlar ve Çavuşlar Mahallelerinde kent konforunda köy konseptinin uygulanacağını belirten Özlü, “Köyün bir güzelliği var. Bunu bozmayacağız. Buraları Kültür Mahalleleri gibi yapmayacağız. Ben buna İsviçre diyorum. Bu modelde kentte verilen tüm hizmetler köylerde de olacak ama aynı zamanda burada da “Tarım ve hayvancılık faaliyetleri devam edecek” dedi.

“Kaynak getirebilecek olana oy verin”

Vatandaşlardan destek isteyen Özlü, “Devlet yönetmek devlet eğitimi, devlet adamlığı ve devlet tecrübesi gerektirir. Boş vaatlere ve söylemlere asla kulak asmayın. Kim Düzce’ye en çok fayda sağlayacaksa, kim en fazla kaynağı getirecekse ona oy verin ve ona oy verin. kim yalan söylemez ki.” “Çok şey yapmaya çalıştık. Eksiklerimiz de var. Yapamadıklarımızdan dolayı buradayız, sizden yetki istiyoruz” dedi. – DÜZCE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu