Yaşam

Hayatın Bildiği Gibi Gamzesi Nilsu Berfin Aktaş, Bomba Dizisinin Başrolünde!

Ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, ekranların başarılı isimleri arasında yer alıyor. Çekiciliği ve yeteneği ile herkesi kendine hayran bırakan oyuncu Gelsin Hayat Bilir dizisi ile büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır. Dizide Gamze rolüne hayat veren Aktaş, yaz aylarında FOX TV’de yayınlanacak yeni dizide başrol olarak seyirci karşısına çıkacak.

Kaynak:https://www.birsenaltuntas.com/dizi/n…

Ekranların başarılı oyuncusu Nilsu Berfin Aktaş, çekiciliği ve yeteneği ile herkesi kendine hayran bırakıyor.

Oyunculuk kariyerine bir ara Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile başlamış ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesi kazanmıştır.

Çeşitli yapımlarda yer alan oyuncu son bir yıldır ‘Hadi Hayat Bilinir’ dizisi ile seyirci karşısına çıkmıştır.

Aktaş, dizide canlandırdığı Gamze karakteri ile büyük bir yükseliş yakalamıştır. Ama Gel Hayatın Bildiği Gibi 41. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Oyuncu, diziyle ilgili aldığı son kararın ardından yeni dizisi için Pastel Film ile anlaştı.

Güzel oyuncu yaz aylarında FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Gül ve Diken dizisinde başrol olarak seyirci karşısına çıkacak.

Merakla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta otururken, hikayede Can Sinan’ın imzası var.

Dizinin senaryosunu Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün kaleme alıyor. Şimdiden tartışmalarla birlikte yapımların ortasında kalan dizinin oyuncu kadrosu için arayışlar sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu