Haber

90’ların Yakışıklı Prensi Matthew Perry’nin Kusursuz Aşk Hayatı Sizi Şok Edebilir!

28 Ekim’de hayatını kaybeden aktör Matthew Perry, Kasım 2022’de yayınlanan “Arkadaşlar, Aşıklar ve Tüm That Terrible Stuff” adlı anı kitabında, hayatındaki romantik bağların yanı sıra bağımlılıkla mücadelesini de anlattı. Perry’nin ilişkileri ve onların arkasındaki hikayeler sizin için?

Kaynak:https://www.marca.com/en/lifestyle/ce…

1. Tricia Fisher

Perry, 18 yaşında Fisher’la çıkmaya başladı. Fisher’ın ilgilerini bir sonraki aşamaya taşımak istemesine rağmen Perry, beklemeye karar verdiğini söyledi. Bir süre uzak kaldıktan sonra Friends’in popüler olduğu dönemde tekrar bir araya geldiler. Ancak Perry’nin eski endişelerinin tekrar etmesi nedeniyle ilişkiyi sonlandırdı.

‘Kararlılığım ya da en azından beklemeye olan inancım iki ay sürdü… Hiçbir yere varmayan sevişme seansları ikimizi de heyecanlandırmaya başlamıştı.’

2. Jamie Tarses

Perry, anılarında eski kız arkadaşı Jamie Tarses ile olan ilişkisinden bahsetti. Tarses’la 1994 yılında Friends dizisi öncesinde tanışan ikili, Tarses’in eski kocası Dan McDermott’tan boşandıktan sonra bir süre birlikteydi. Perry, Tarses’i ‘en büyülü, güzel ve zeki’ kadın olarak tanımladı ve onun element bağımlılığı sırasında yanında olduğunu kaydetti. Tarses’in kendisine bebek bakıcılığı yapmak için kendi hayatını bir kenara bırakmasına tepki olarak ilişkilerini sonlandırdığını söyledi.

‘Çok ağır ve değerli hayatının büyük bir kısmından vazgeçtiğinin karşılığını ona düzgün bir şekilde ödeyebilmek için ilişkimizi sonlandırdım.’

3. Gabrielle Allan

Perry, anılarında Gaby adını verdiği yapımcı Gabrielle Allan ile olan bağlantısından kısaca bahsederken, alkolün kendisini gerçekten kontrol etmeye başladığını fark ettiği bir dönemden de bahsediyor.

‘Alkol sevgisi gerçekten hayatımı ele geçirmişti ama bir gece o zamanki kız arkadaşım Gaby ile dışarı çıkana kadar bunun beni ne kadar kontrol ettiğini fark ettiğimi sanmıyorum.’

4. Gwyneth Paltrow

Perry ayrıca bir parti sırasında Gwyneth Paltrow ile kısa bir kaçamak yaşadığını da duyurdu. Bu bağlantı, ikisinin de daha sonra eğlence sektöründe ulaşacakları şöhret düzeyine ulaşmadığı bir zamanda gerçekleşti.

5. Julia Roberts

1995 yılında Perry’nin ünlü aktris Julia Roberts ile üç aylık bir ilişkisi vardı. Perry anılarında

‘Julia Roberts’la çıkmak benim için çok fazlaydı çünkü onun benden ayrılacağından emindim. Neden gitmesin? Ben yeterli değildim; Asla yeterli olamayacaktım. Kırılmıştım, incinmiştim, sevilemezdim. Bu yüzden onu kaybetmenin kaçınılmaz acısıyla yüzleşmek yerine sevimli ve harika Julia Roberts’tan ayrıldım.’

6. Yasmine Bleeth

Friends’in ikinci sezonunun çekimleri sırasında Matthew Perry ve Yasmine Bleeth kısa bir süre flört etti. Hatta dizide Chandler’ın Yasmine Bleeth’ten bahsettiği bir sahne bile var.

7. Neve Campbell

Perry ve Campbell’ın yolları, 1998 yılında vizyona giren ve Perry’nin başrol oyuncularından biri olduğu romantik komedi filmi ‘Three to Tango’nun çekimleri sırasında kesişti. İkilinin ilişkisi kısa sürdü.

8. Lauren Graham

Perry, 2003 yılında ‘Gilmore Girls’ yıldızı Lauren Graham’la çıktı ancak birkaç ay sonra ayrıldılar. Birkaç kez yeniden bir araya geldikleri ve hatta 2008’de ‘Birds of America’ filminde birlikte rol aldıkları için ikili arasında herhangi bir kırgınlık yok gibi görünüyor.

9.Rachel Dunn

Perry, 2003 yılında profesyonel voleybolcu Rachel Dunn ile çıktı. Bu bağlantıyı genel olarak gizli tutan diğerlerinin aksine, halka açık olarak paylaştı. ‘Arkadaşlar’ dizisi bittiğinde Dunn’la birlikte olduğunu ve onunla daha yakın bir bağ kurmak istediğini belirtti.

10. Lizzy Caplan

Perry’nin oyuncu Lizzy Caplan’la 6 yıllık ilişkisi 2012’de sona erdi. Perry, anılarında, ayrılıkları hakkında içtenlikle düşündüğünü ve kendisine evlenme teklif etseydi ne olabileceğini sorguladığını söyledi.

‘Eğer ona evlenme teklif etseydim şimdi iki çocuğumuz ve bir evimiz olurdu diye sık sık düşünüyorum. Bunun yerine evinde yalnız yaşayan 53 yaşında bir aptalım.’

11. Molly Hurwitz

Perry’nin bilinen son ilişkisi, edebiyat danışmanı olarak görev yapan Molly Hurwitz’leydi. İkili, 2021 yılına kadar yaklaşık üç yıl boyunca birlikte kaldı. Nişanlandıkları kamuoyuna duyurulmasına rağmen hiç evlenmediler. Ayrılmalarının ardından Perry ve Hurwitz sağlıklı ve destekleyici bir dostluk sürdürmeye devam ettiler.

BONUS: Jennifer Aniston

Perry’nin ‘Friends’ dizisindeki rol arkadaşı Jennifer Aniston’a karşı romantik hisleri vardı. Arkadaşlıktan fazlasını istiyordu ama duyguları karşılıklı değildi. Ancak karşılıklı saygı ve dostluktan beslenen mesleki bağları devam etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu